Klantenservice

Klantenservice Dierenbenodigdheden Etten-Leur

Bezoekadres:

Terwaanstraat 6

4875 CS  Etten-Leur

M: 06-17473208

E: obwronaldo@hotmail.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:30 uur – 21:00 uur en op zaterdag: 09:00 uur – 16:00 uur

Om teleurstellingen te voorkomen: bezoek altijd volgens afspraak

BTW nummer: NL853075505B01

KvK nummer;  58524126

Rabobank. IBAN nummer; NL88RABO0101491026
BIC code;  RABONL2U

Prijzen: al onze prijzen zijn inclusief B.T.W. vermeld


Bezorgen & Verzending

Bezorging/Afhalen
Na uw bestelling zullen wij u informeren welke dag wij u kunnen leveren. Zonder tijdig tegenbericht gaan wij ervan uit dat er op de afgesproken leverdag iemand aanwezig is die voor ontvangst kan tekenen. Tekenen voor ontvangst is noodzakelijk. Afhalen bij ons in Etten-Leur kan alleen nadat u op de hoogte bent gebracht dat uw bestelling klaar ligt.

Bezorgkosten *
Orderbedrag > 50 euro inclusief B.T.W : wij leveren uw bestelling gratis aan huis binnen een straal van 15 km rondom Etten-Leur. Mail of bel ons voor kleinere orders of bezorging buiten de 15 km. rondom Etten-Leur.
Verzendingen per post: vanaf 100 euro franco. Daaronder bedragen de portokosten 6,75 euro.

Voor meer informatie zie artikel 6 van de Algemene Voorwaarden.

* met uitzondering van de eilanden. Mail ons voor de afwijkende condities.

Houdt u rekening met het volgende
Reclamaties ten aanzien van een incorrecte ontvangst dienen binnen 48 uur na levering per email aan ons gemeld te worden. Meer informatie vindt u in onze voorwaarden.

Privacy & Veiligheid

Dierenbenodigdheden Etten-Leur respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Dierenbenodigdheden Etten-Leur zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Lees hier alles over onze Privacy Policy.

Disclaimer & Copyright

Dierenbenodigdheden Etten-Leur, gevestigd te Etten-Leur faciliteert haar website voor haar klanten en andere belangstellenden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de onjuistheden of volledigheid van de (prijs)informatie op deze site en op de webshop. Wijzigingen voorbehouden. Niets van deze webpagina’s mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt d.m.v. druk, kopiëren, weblinking of op welke wijze dan ook zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Dierenbenodigdheden Etten-Leur.

Een probleem melden/klachtenafhandeling

Dierenbenodigdheden Etten-Leur levert in principe alleen producten waar we achter kunnen staan. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Mocht u onverhoopt toch minder tevreden zijn over een product of over een levering dan kunt u dit als volgt kenbaar maken:

–       Meldt uw klacht via obwronaldo@hotmail.com U krijgt een ontvangstbevesting per email.

–       Omschrijf uw klacht duidelijk en sluit foto’s bij van het probleem

–       Er kan gevraagd worden om aanvullende informatie om uw klacht goed te kunnen beoordelen.

Nadat uw klacht in behandeling is genomen zullen wij u op de korst mogelijke termijn berichten, uiterlijk binnen 14 dagen. Uiteraard zal Dierenbenodigdheden Etten-Leur trachten het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Retouren en annuleren

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze Algemene Voorwaarden op deze website.